1001 ideja kako bombažne lučke umestiti v dom

bomabžne lučke nežna toplina

Bombažne lučke so v zadnjih letih postale zalo priljubljene in to ne kar brez razloga! So preprost in dostopen svetlobni vir z bombažno strukturo, zato jih je enostavno kombinirati z že obstoječo notranjostjo, kateri daje teksturo, barvo ter občutek domačnosti.

Nekateri najprej pomislijo, da so bombažne lučke povezane samo z božičnimo-novoletnimi prazniki. Pa je to daleč od resnice! Odlično jih lahko uporabimo tudi v vsakdanjem življenju – okrasimo otroško sobo, dnevno sobo, hodnik ali spalnico. Uporabljajo se lahko v različne namene in v različnih prostorih. Namesto, da v kaminu zakurite ogenj, lahko vanj postavite bombažne lučke in ustvarite videz prijetnega namišljenega plamenčka. Vse je odvisno od domišljije!

Še posebej priljubljene so bombažne lučke kot dekoracija v otroški sobici, saj bodo oddajale svetlobo in občutek topline, v katerem bodo uživali tako starši kot otroci Na voljo je veliko različnih barv, tudi popolnoma bele, za tiste, ki prisegate na skandinavsko eleganco. Katero barvo boste izbrali, pa je seveda odvisno od notranjosti vašega doma in razpoloženja.

Imate bombažke že od lani, pa bi radi spremenili le barvo kroglic? Pišite nam na našem Facebook profilu, z veseljem vam bomo pomagali in vam priskrbeli samo nove bunkice, da bo vaš dom spet nov, avantgarden, zanimiv in predvsem – malo drugačen kot lani! Spremembe obožujemo, kajne? In v  naši ponudbi se je v tem času znašlo ogromno novih kombinacij bombažk!

Bombažke so tudi enostaven a učinkovit način, kako osvetliti temne kotičke nekaterih prostorov. Na hodniku in v spalnici lahko skoraj popolnoma nadomestijo druge vire svetlobe in dodajo zanimiv pridih in karakter prostorom, ki jim ponavadi ne pripisujemo posebnega pomena.

Pa še ena zanimivost – ste vedeli, da je proizvodni obrat bombažnih lučk registriran kot Fair Trade proizvodnja, potrjena s strani World Fair Trade organizacije? S tem certifikatom so lučke v naši ponudbi edini proizvajalci bombažnih lučk na svetu, ki so uradno priznani kot del pravične trgovine. S tem, ko okrasite svoj dom z  našimi bombažnimi lučkami, pomagate tudi pri boju proti revščini v gorskih vasicah okoli Chiang Mai-a na Tajskem, kjer je boj za dohodek stalnica.

Da bi dobili ideje in navdih, smo ustvarili zbirko odličnih načinov okraševanja doma z bombažnimi lučkami. Oglejte si jih spodaj in se prepustite navdihu:

Ti je kakšna kombinacija všeč? Preprosto klikni na sliko in izdelek dodaj v košarico! 😉

 

Ste z bombažnimi lučkami že poskusili okrasiti drevesce? Super so!

bombažne lučke bele božič

 

Bombažne lučke so sestavni del modernih in trendi študenstskih domovanj:

bombažne lučke mint

Spalnica je prostor umirjenosti, zato se tja najbolj podajo bombažke v nežnih tonih:

bombažne lučke sive spalnica

Za mladinsko ali otroško sobo so bombažne lučke že skoraj “must-have” dekoracija!

bombažne lučke otroška soba

Poživite tisto dolgočasno poličko s čudovitimi bombažnimi lučkami:

bombažne lučke borovničeva tortica vijolična lila magenta

Ste že pomislili, da z bombažkami lahko okrasite mizo? Gre? Gre!

bombažne lučke vijolične

Vaša klubska mizica potrebuje malo življenja? Okrasite jo z bombažnimi lučkami!

bombažne lučke pastelne

Škatla za shranjevanje z bombažkami ni več le še ena škatla!

bombažke petit

Kovinske postelje kar kličejo, da okoli njih napeljemo čarobne lučke!

petit lučke postelja

Najbolj trendi postelj hišk že skoraj ne vidimo brez bombažk na vrhu!

sivo bele bombažne lučke postelja hiška