Baldahini za male princeske

baldahin umazano roza

Ko so deklice še majhne, sanjajo da so princeske, da je soba njihov dvorec, kjer listajo slikanice in poslušajo pravljice… Glavni liki v teh pravljicah pogosto spijo v razkošnih posteljah, ki so z vseh strani obdane z blagom in so tako mehke, da se kar ugrezaš in ugrezaš… In zakaj ne bi teh pravljic pretvorili v resničnost? Zakaj se ne bi naši malčki počutili kot princi in princese, vsakič, ko v sobici spijo, berejo ali sanjarijo?

Nad posteljico ali zibko obesite trend dekorativni izdelek, brez katerega v zadnjih letih ne gre, če želite biti zares v koraku s smernicami notranjega oblikovanja! Ja, govorimo o baldahinu! Razkošni slapovi tkanine, ki objamejo posteljico ali igralno podlogo so priročna rešitev, s katero bo otročku ob dnevnem spancu zagotovljeno nekaj sence, če ga boste uporabili kot igralni šotor, pa bo ta skrit kotiček zagotovo obnorel vašega malčka in njegove prijatelje! Je super kotiček za skupno prebiranje knjigic, igranje, cartanje

Zahvaljujoč trpežni tkanini – mešanici bombaža in poliestra bo z vami še dolgo časa in uporaben za več otrok! A brez skrbi – tudi vzdrževanje je zelo preprosto – ko se umaže le odstranite trdne dele oz obroč, ki se nahaja v zgornjem delu izdelka in baldahin operete v pralnem stroju na 40 ° C.

Baldahin lahko na vrhu še dodatno okrasite z zastavicami, zvezdicami, različnimi girlandami ali vedno modernimi bombažnimi lučkami, ki jih tudi najdete v naši spletni trgovinici in to v več kot 25 barvnih kombinacijah.

Pri nas so na voljo različni baldahini – taki z volančki, ki pričarajo bolj razkošno, baročno vzdušje in klasični baldahini, z ravnimi robovi za vse ljubitelje nordijskega minimalizma. Bela, siva ali umazana roza? Kateri trendi baldahin bo okrasil sobo vaše princeske?

baldahini