Prikaz vseh 6 rezultatov

Zakaj za novorojenčka izbrati gnezdece?

✅ Kokon ali gnezdece za spanje dojenčkov v prvih mesececih življenja (od 0 do 8 mesecev starosti) so pravi trend zadnjih nekaj let, saj predstavljajo inovativen in varen način, kako novorojenčku pričarati udobje in toplino maminega trebuha.

✅ Ker lahko prilagajamo velikost gnezdeca, to pomeni da gnezdece za spanje raste skupaj z vašim dojenčkom… Velikost lahko regulirate z vrvico, in jo prilagajate velikosti otroka!

✅ Je super rešitev za vse, ki imate rade dojenčka ob sebi v postelji – v gnezdecu bo ob vas novorojenček spal varno, saj se bo v gnezdecu udobno nemestil, robovi gnezdeca pa bodo poskrbeli za to, da se ne bo prevalil v levo ali desno.

✅ Gnezdece je uporabno tudi, ko greste kam na obisk. Če je dojenček utrujen, ga le posadite v gnezdece in posteljica je nared 1,2, 3! Potrebujete podlogo za previjanje, kjer koli se nahajate? V avtu, na poti, na obisku? Tudi za to je gnezdece za novorojenčka odlična rešitev.

✅ Na hrbtu ali trebuščku – kakorkoli že spi vas mali nadobudnež, gnezdece ga bo objelo in varno pospremilo v spanec! Naša gnezdeca Betulli so narejena iz ekološkega bombaža, njihovo velikost pa lahko regulirate z vrvico!

✅ Pa še ena odlična novica! Ko se naveličate enega vzorca, lahko gnezdece obrnete in popolnoma spremenite videz izdelka! Tako prejmete pravzaprav 2 gnezdeca v enem! Super, kajne?

BREZPLAČNA DOSTAVA
BREZPLAČNA DOSTAVA
BREZPLAČNA DOSTAVA
BREZPLAČNA DOSTAVA
BREZPLAČNA DOSTAVA
BREZPLAČNA DOSTAVA