Jesenska dekoracija stanovanja – naredi sam

halloween dekoracija

Jesen je brez konkurence moj najljubši letni čas! Ker sem po horoskopu tehtnica, oktobra praznujem rojstni dan, zato se že v sredini septembra začnem počutiti … doma! Listi se obarvajo v čudovito paleto barv od rumene do škrlatno rdeče, pod nogami počasi začnejo šumeti listi, sončni dnevi postrežejo kakšen sanjski izgled v hribe in prijatelji se zberejo na trgatvah!

Seveda rada to čarobno vzdušje prenesem tudi v notranje prostore, da je tudi doma prijetno in lepo. Prva stvar, brez katere jeseni ne gre do BUČE! Hokaido, maslene, podolgovate, okrogle, vse predstavljajo lepo popestritev! Postavimo jih lahko pred vrata, na balkon, manjše na sredino mize… kakšno pa spremenimo v slastno juhico (klik za recept)!

Mmmm….

buče jesenska dekoracija

Ker listje, kostanj, buče, veje in drugi zakladi narave ponujajo lepe in poceni možnosti, se z malo domišljije lahko znajdemo po svoje in sami ustvarimo lepe dekoracije za svoj dom. V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj čudovitih DIY idej, kako ustvariti ugodne okraske za nič/minimalno denarja, pri tem pa lahko vključite svoje najmlajše, da vam pri tem pomagajo in tako vsi skupaj preživite še nekaj koristnega družinskega časa. Oglejte si nekaj idej, ki sta jih pripravili Niki in Gabi: