Jesenske dekoracije in navdih

september ustvarjanje

Ne vem kako je z vami, a jaz jeseni prav zares oživim! 🙂 Baterije so napolnjene, krajši oddih za mano, vročine je konec in vse se nekako umiri. Vreme, rastline, ljudje se vrnejo nazaj v ustaljen ritem in kmalu, prav kmalu se bo narava obarvala v magične barve rumenih, rjavih in rdečih odtenkov!

Jaz mislim, da je nekaj tudi na tem, da imamo ljudje najraje tisti letni čas, v katerem smo rojeni. Naredila sem kratko zaslišanje med domačimi in se strinjajo s to tezo, kaj pa ti misliš?

Doma je vse drugače, spet so aktualne dišeče svečke, romantične lučke, odejice, stiskanje na kavču, topli napitki (prinesite mi ves čaj in kakav, ki ga imate), na mizo postavimo kakšno sveže odtrgano pisano vejico ali liste iz bližnjega gozda in 1,2,3 se znajdemo v zasanjanem in udobnem pravljičnem scenariju.

Zato predlagam, da se opremite z novo najljubšo šalčko, z novo barvo lučk na verigi, z novim vonjem svečke, ki vas bo spremljala to jesen, medtem ko boste razmišljali kaj boste letos naredili za ozimnico, v kakšne luštne kozarčke jo boste pospravili, kakšne kostume bi lahko izdelali za Noč čarovnic in kakšen bo letos jesensko obarvan venček na vaših vhodnih vratih.

In kava, kako se prileže kava za na pot v turobnih meglenih jutrih! Božansko!

Ne pozabi, sreča je v ustvarjanju in v malih stvareh!

Na našem Pinterest profilu smo zbrali nekaj izvirnih in zabavnih idej za ustvarjanje (od projektov za odrasle duše do idej za ustvarjanje z malimi škrati – hčerkami, sinovi, nečaki in nečakinjami). Klikni tukaj za vse “naredi sam” jesenske predloge.

Želimo vam megastično in nepozabno jesen!

Maja, Tilen in Hank