Naj ideje za Valentinovo zanjo in zanj

Valentinovo se bliža in verjetno ste kot vsako leto pred dilemo, kaj podariti boljši polovici… Nekateri pari se tradicionalno obdarujejo vsako leto za dan zaljubljenih, nekaterim je to še en uvožen praznik iz Amerike.

No, mi mislimo, da je vsak izgovor dober, da svojega partnerja malo pocrkljaš in razvajaš, zato se nam zdi ideja, da njo ali njega za 14. februarja presenetimo s pozorno malenkostjo popolnoma na mestu in zelo malo možnosti je, da nam bo kdo tako potezo zameril, četudi ni najbolj naklonjen svetemu Valentinu. 🙂 Najbolj pozorna darila so tista, ki so prilagojena partnerjevem značaju, osebnosti in dejavnostim, ki ga veselijo v prostem času. Da bi bila odločitev lažja, smo predloge Valentinovih darilc razdelili v tematske sklope, glede na to, kakšna je vaša boljša polovica po svoji naravi.

Najlepša Valentinova darila za umetniške dušice

Uf, take pa poznamo, saj sem sama ena izmed njih. Vedno jih lahko presenetiš z novimi barvicami, pobarvanko ali pa s kul izdelkom, ki združuje vse to – seti za ustvarjanje Slikanje po številkah so resnično krasen izdelek. Kompletek samo razprostreš po mizi in začneš ustvarjati! Vse kar potrebuješ – slikarsko platno, skica s številkami, kam nanesti kakšno barvo, barve in čopiči – vse to je namreč že vključeno v komplet. Izbereš lahko med različnimi motivi, med njimi pa se bo zagotovo našlo kaj, kar bo tako on kot ona po končanem slikanju tudi z veseljem obesil/a na steno. Na koncu lahko torej končni izdelek kot dekoracijo še vključiš v del svojega notranjega dekorja! Ustvarjanje, sprostitev in umetniško delo! Če to niso tri muhe na en mah?!

Najlepša Valentinova darila za športne dušice

Hm, skoraj ne dohajaš partnerja, ker se vsako prosto minuto vzpenja na kakšen hrib, obuva športne copate ali pa ob prihodu domov ujameš samo njegove obrise v daljavi … na kolesu? No, mi jih tudi poznamo kar nekaj, čeprav Tilna sigurno ne bi mogla razvrstiti v to kategorijo. 😀 Predlagamo, da poskrbite za hidriranost svojega spidi gonzalesa, tako da bo imel nasvojim avanturah vedno s seboj zanesljivega spremljevalca (torej,ko tebi ne bo uspelo biti zraven) – v naši ponudbi najdeš stekleničke Equa in prenosne ekološke lončke za kavo Ecoffee, oboje je zelo praktično darilo, uporabno celo leto, za izlete, v pisarno ali pa v avto.

Najlepša Valentinova darila za organizirane dušice

Saj veste, nekdo od partnerjev ponavadi vedno naredi celo zmešnjavo kamorkoli pride, drugi pa za njim pospravlja in kupčka kuverte, posodo, nogavice in ostale stvari, ki prizadanejo hišo v njihovem viharjenju.. In potem so tisti bolj organizirani, ki imajo/imamo radi red, čistočo, urnike in zaznamke. Slednji se bodo sigurno razveselili najbolj priljubljenega planerčka v Sloveniji. Prikupen in motivacijskih spodbud poln Magic planner za leto 2018 lahko naročiš na tej povezavi in si zagotoviš, da bo pri tebi že veliko pred Valentinovim, z njim pa bo tvoj obdarovanec lahko splaniral celo leto – in dobro planiranje je že pol uspeha, pravijo!

Najlepša Valentinova darila za ljubitelje kave in čaja

Eni so za pse, eni so za mačke, eni so za kavo, eni so za čaj. In smo seveda tisti, ki obožujemo vse! Skodelice za kavo in čaj so zelo konvencionalno darilo – ampak darilo, ki tako zelo priljubljeno ni postalo kar čez noč ali brez razloga! Kul in domiselna skodelica je izvrsten način, kako svojega dragega ali drago vsako jutro, ko srka kavo opomniš, kako pozornega življenskega sopotnika ima. Na srečo, smo se v naši spletni trgovini dobro pripravili – pri nas najdeš vse, od skodelic s srčki, ki se obarvajo rdeče, ko jih napolniš z vodo do takih, ki so od glave do repa v motivu samoroga in takih, s citati, ki bodo zasolzili oko s svojo prikupnostjo. Za VSE skodelice pa klikni tukaj.

Najlepša darila za ljubitelje notranjega dizajna

Vaša draga ali dragi cele noči skrola po Pinterestu, vam nenehno kaže slike idej za renovacijo – danes kopalnice, jutri predsobe, pojutrišnjem kuhinje? Je stalno priklopljena na Instagram in z miško vedno na strani spletne trgovine Najin dom? Ne vemo, ampak mislimo, da potrebuje največjo izdajo bombažnih lučk, o katerih razlaga že zadnje pol leta, dizajnersko posodico za rože Equa ali pa kakšnega od čisto svežih dekoratvinih izdelkov iz naše ponudbe, za katere morda obstaja minimalna verjetnost, da jih še ni opazil/a, pa jo/ga celo presenetite!