Draga kupka/dragi kupec!

Veseli smo, da te je zaneslo na našo stran! Že leto in pol se trudimo, da bi v naši trgovinici zbrali kar najbolj izvirne izdelke za dom in najbolj prikupna darila! Ideja za spletno trgovino Najin Dom je nastala iz velike želje po samostojni podjetniški poti, ki je v nama s Tilnom že dolgo tlela.

Saj veste, kaj pravijo – na dobre stvari je treba čakati in tudi pri nama ni bilo nič drugače. No, ko sva se končno spoznala, se je življenje kar naenkrat vrtelo v čisto novo smer. Že to, da se poznava le pol leta dlje, kot je staro najino podjetje, je precej zgovoren podatek. Oba sva bila namreč zaposlena na podobnem področju in nobeden od naju ni bil posebej, no ja – srečen. Pa sva hitro prišla na idejo: “hej, kaj če bi pustila službi in se lotila nečesa, kjer bova res zagnana in res s srcem pri stvari?

In tako se je začelo – pustila službi. Odšla na potovanje. Odprla podjetje. Se v enem letu dvakrat selila. Med tem  posvojila še najinega kosmatega hiperaktivneža (sorry, Hank). Več o tem, kako smo postali trije, najdeš v tej objavi na blogu. Tja lahko odklikaš tudi za koristne informacije o opremljanju stanovanja, DIY ideje in naše vsakdanje prigode!

Veseli smo, da si se pridružil/a naši družinici!

Da boš vedno na tekočem z akcijami nas spremljaj na FB profilu.

Za Hankove norčije, utrinke iz vsakdana in smešne “storyje” pa nam sledi na Instagramu!

Se beremo!

– Maja, Tilen in Hank