Naročilo potrjeno Posebna ponudba zaključek naročila

EKSKLUZIVNA PONUDBA 2/3

Zapestnica personality s kamni za vse čakre.

Zapestnica Pesonality ni samo nakit z dušo, ampak tudi pravi balzam za oči! V modnih barvah, ki se bodo podale k vašim vsakodnevnim stilom. Začnite svoje samozavedanje, energetsko zdravljenje in uravnotežite čakre ter svoj pogled na svet, s tem čudovitim kosom nakita.

Pozabite na utrujenost in pomanjkanje volje. Energetska verižica Personality poživi vaš pretok energije.

[gap]

[ux_image id=”47910″]

[gap]

❤️Zaživite spet pozitivno in energično življenje!

Zapestnica Personality vsebuje 7 perl, ki predstavljajo kamne. Vsak kamen ima svojo posebno moč, skupaj pa spodbujajo pretok pozitivne energije in dvigujejo razpoloženje. Kamni so skrbno izbrani, da prinašajo pozitivne vibracije in dvigujejo razpoloženje, poleg tega pa so še lep in modni dodatek

❤️ Čakre in vulkanski kamni!

Lava je kamen moči in poguma, omogoča, da gremo stabilno skozi spremembe v svojem življenju. Vsebuje mogočno energijo vulkana.

❤️ Že poznaš Hanksome 4U?

Zapestnice odlikuje kvalitetna izdelava, enostavnost in udobnost nošenja. Zaradi naravnega in vzdržljivega kamna, je zapestnica odporna na udarce in odrgnine. Najnovejše iz linije Hanksome 4U! Hanksome 4 U je naša linija, v kateri smo zbrali naj trendovski nakit aktualne sezone po dostopnih cenah

❤️ Iz kakšnega materiala je zapestnica?

Zapestnica je narejena iz naravnih kamnov ter ne vsebuje svinca in niklja.

❤️ Kako hitro bom zapestnico prejel/a?

Večino naših izdelkov iz kategorije nakit je na voljo za hitro pošiljanje, kar pomeni, da bo tvoj novi trend nakit pri tebi v bliskovitem delovnem dnevu ali dveh! Včasih zaradi velikega zanimanja kakšen izdelek hitro razprodamo, a brez skrbi – v tem primeru te bomo obvestili preko email-a ali telefona in ti sporočili natančen rok dostave.