Zakaj za novorojenčka izbrati gnezdece?

Kokon ali gnezdece za spanje dojenčkov v prvih mesececih življenja (od 0 do 8 mesecev starosti) so pravi trend zadnjih nekaj let, saj predstavljajo inovativen in varen način, kako novorojenčku pričarati udobje in toplino maminega trebuha. Ker lahko prilagajamo velikost gnezdeca, to pomeni da gnezdece za spanje raste skupaj z vašim dojenčkom… Velikost lahko regulirate z vrvico, in jo prilagajate velikosti otroka!

Je tudi super rešitev za vse, ki imate rade dojenčka ob sebi v postelji – v gnezdecu bo ob vas novorojenček spal varno, saj se bo v gnezdecu udobno nemestil, robovi gnezdeca pa bodo poskrbeli za to, da se ne bo prevalil v levo ali desno. Vaš dojenček bo tako na čisti, varni in udobni posteljici, ki bo samo njegova! Gnezdece je uporabno tudi, ko greste kam na obisk . če je dojenček utrujen, ga le posadite v gnezdece in posteljica je nared 1,2, 3! Potrebujete podlogo za previjanje, kjer koli se nahajate? V avtu, na poti, na obisku? Tudi za to je gnezdece za novorojenčka odlična rešitev, saj se bo otroček le s težavo premaknil dlje od robov gnezdeca!

Na hrbtu ali trebuščku – kakorkoli že spi vas mali nadobudnež, gnezdece ga bo objelo in varno pospremilo v spanec! Naša gnezdeca Betulli so narejena iz ekološkega bombaža, njihovo velikost pa lahko regulirate z vrvico! Pa še ena odlična novica! Ko se naveličate enega vzorca, lahko gnezdece obrnete in popolnoma spremenite videz izdelka! Tako prejmete pravzaprav 2 gnezdeca v enem! Super, kajne?

Če torej iščete rešitev, kako najbolj varno in udobno otroka navaditi na spremembo, ko mora mamin trebuh zamenjati za zibelko ali otroško posteljico, potem predlagamo naša udobna gnezdeca Betulli, s katerimi bo vaš novorojenček zadovoljno spančkal prve mesece svojega življenja. Na voljo v petih različnih barvnih kombinacijah!

gnezdeca za novorojenčke betulli