ONESIE MANIJA

Že poznaš trend onesijev, ki je pravi hit hladnih jesenskih in zimskih dni tudi med slavnimi?

Začela so se siva meglena jutra, ko je zjutraj težko vstati iz tople postelje iz oken pa včasih zapiha hladen vetrič. Ampak ne se bati, obstaja izdelek, v katerega se boste z veseljem preoblekli na lena sobotna in nedeljska jutra, se udeležili zabave s prijatelji ali pa pospremili vašega najmlajšega v vrtec ali šolo, ko se koledar obrne na Halloween, potem pa še na slovenski pust.

Udobnost tega enodelnega oblačila je posvojilo že nešteto znanih, ki najraje posežejo po šaljivih motivih in z njimi zakorakajo pred paparace, v trgovino, na letališče!

onesie manija slavni

In veš kaj? Zdaj jih imaš lahko tudi ti! Kigurumi onesiji so eni najbolj znanih na svetu, od cenenih ponaredkov pa se razlikujejo po kakovosti materiala in šiva, debelini obleke in natačnem kroju.

Ne veš, katero številko naročiti? Ni problema!

Onesiji Kigurumi izdelovalca Sazac so namreč univerzalnih velikosti primerni tako za ženske, kot za moške, enotna odrasla velikost pa ustreza vsem do višine 185 cm.

Si se že odločil/a, katera je tvoja “duhovna žival? 😛 Samorog, kravica, lev, jež, sova, morski pes in številni drugi čakajo nate!

Pobrskaj po najini trgovinici in se opremi za dolgočasne in hladne dni z opravo, ki ne bo le tebe spravila v boljšo voljo, ampak bo nasmeh na obraz priklicala tudi ostalim družinskim članom in gostom!